Sa fim noi schimbarea pe care vrem sa o vedem in lume!

duminică, martie 19, 2006

Mostenire

Bunurile materiale sunt cu adevarat folositoare, sunt necesare, ne folosim de ele si e bine si in acelasi timp trebuie sa le ingrijim pe parcursul sederii noastre pe pamant, dar atunci cand vom lasa in urma aceasta planeta ne putem da seama clar ca acestea din acel moment nu mai inseamna nimic pentru noi. Ce va mai conta cu adevarat? Mostenirea materiala pe care o lasam in urma? Ceea ce va dainui si se va perpetua vesnic este insa mostenirea spirituala pe care o lasam in urma, impactul pe care l-am avut asupra vietii altor oameni, relatiile pe care le-am dezvoltat, semintele pe care le-am plantat in alte suflete, care peste timp se vor coace si vor da roade bogate.
Suntem cu adevarat interesati sa ajutam, sa daruim ceva mai presus de ceea ce tine de material? Este scopul nostru pe acest pamant de a da dezinteresat, de a ajuta oriunde este cu adevarat nevoie?
Sa nu uitam, timpul nostru pe pamant este limitat, dar de o importanta covarsitoare pentru tot ce va urma si fiecare este raspunzator pentru modul in care il foloseste: "fiecare perioada de timp petrecuta pe pamant este o scurta scoala" si "sa va prindeti de acestea (vointa buna, gandirea curata) cu tot dorul, cu toata energia! Aceasta va inalta! Aceasta va schimba pe voi si mediul vostru inconjurator!"(Abd-ru-shin)
H.D.
Copyright ©
Daca doriti sa preluati acest articol mentionati sursa, autorul si link.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza