Sa fim noi schimbarea pe care vrem sa o vedem in lume!

vineri, ianuarie 07, 2011

Zeitgeist Addendum

Un film documentar despre  sistemul monetar mondial si despre oameni, ca sclavi moderni ai sistemului. Despre criza financiara, despre criza constiintei; despre schimbare si modalitati practice de a iesi din criza. Filmul trage un puternic semnal de alarma, aratand in acelasi timp cat de aproape suntem de marginea prapastiei.

"Omul este inca brutal, violent, agresiv, lacom, competitiv. Si, a construit o societate dupa aceste trasaturi." (Krishnamurti)

"Stim ca nu putem supravietui fara plante si animale. Stim ca nu putem supravietui fara cele 4 elemente. Cand avem de gand sa incepem sa luam acest lucru in considerare?"

"Daca iei oxigenul, murim cu totii imediat. Daca iei plantele, murim. Fara Soare, toate plantele mor. Deci suntem conectati."

...conectati cu tot ce este pamantesc si cu tot ce este deasupra noastra... o conexiune de care in lupta pentru existenta, in lupta pentru material, am uitat aproape cu desavarsire... o conexiune de care ne mai aducem aminte doar in momentele dificile ale vietii... atunci cand greutatile ne apasa si nu mai stim incotro sa ne indreptam - greutati pe care le-am atras doar prin deciziile si actiunile noastre. 

Si totusi doar de Sus ne vine Forta care ne permite sa existam si sa ne dezvoltam. O forta care ii este data fiecaruia spre desavarsire si pentru care fiecare in parte este raspunzator si va da socotinta de modul in care o foloseste. Celui care cauta cu tot sufletul, cu toata forta si perseverenta Lumina pura a Celui Mai Inalt, spiritul sau i se va da forta de a se avanta spre inaltimi, castigand tot mereu forta noua, care va "inlesni inaltarea din haos"(Abd-ru-shin).

Doina Olariu








Copyright © Toate drepturile rezervate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza