Sa fim noi schimbarea pe care vrem sa o vedem in lume!

duminică, ianuarie 16, 2011

Despre Iubire

Dacă unii oameni se dezvoltă graţie manifestărilor gingaşe şi căldurii sufleteşti şi spirituale care le sunt oferite, alţii au nevoie mai întâi de severitate şi rigoare pentru propria lor dezvoltare. Abia după aceea îşi câştigă dreptul la o atitudine plină de căldură umană şi pot profita de ea în sensul corect.
Astfel este Iubirea lui Dumnezeu în privinţa omenirii actuale. Din cauza comportamentului egoist al celei din urmă, Iubirea Divină nu se poate manifesta sub forma bunăvoinţei pure şi pline de căldură. Trebuie mai întâi să se manifeste prin severitate. Şi în actuala stare de lucruri, o judecată riguroasă şi o suferinţă de necrezut ameninţă să se abată asupra omenirii. Prin suferinţă se va sparge şi carapacea dură în care s-au închis atâţia oameni, inimile lor se vor deschide, sensibilitatea lor va creşte până în punctul în care vor fi sincer dispuşi să recunoască Voina Divină şi să I se supună, răspândind astfel în jurul lor binecuvântare, pace şi bucurie şi evitând tot ce l-ar putea răni sau apăsa pe aproapele lor. Dimpotrivă, mulţi alţii nu se vor trezi şi vor fi măturaţi de puterea furtunii care se va abate asupra lor. Vor fi măturaţi din calea celor care vor să facă totul pentru a deveni mai buni.
Cei care vor fi gata să facă tot ce le stă în puteri pentru a se înălţa spre Lumină şi care vor trăi în armonie cu Voinţa Divină, se vor putea bucura din nou de Iubirea Divină sub forma Sa binevoitoare şi plină de ocrotire.

Text de Guy Poulin
 Preluat de pe graal.ro 

Copyright © Toate drepturile rezervate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza