Sa fim noi schimbarea pe care vrem sa o vedem in lume!

duminică, ianuarie 23, 2011

Spre Indrumare


VALUL cade si credinta devine convingere. Numai in convingere se afla eliberare si mantuire!
    Eu vorbesc doar celor care cauta serios. Ei trebuie sa fie capabili si dornici sa examineze obiectiv aceasta lucrare obiectiva! Fanaticii religiosi si visatorii nestatornici sa ramana departe de aceasta, caci ei sunt daunatori Adevarului. Cat despre cei rauvoitori si cei incapabili, ei isi vor gasi sentinta in cuvintele insesi.
    Mesajul ii va atinge doar pe aceia care mai poarta in ei o scanteie de Adevar si dorul de a fi om cu adevarat. Pentru toti acestia, el va deveni faclie si toiag. Fara ocolisuri, ii va conduce afara din tot haosul confuziei din prezent.
    Cuvantul care urmeaza nu aduce o religie noua, ci trebuie sa fie faclia pentru toti ascultatorii sau cititorii seriosi, ca sa gaseasca astfel drumul drept care ii conduce spre inaltimea spre care ei aspira.
    Numai acela care se misca el insusi poate avansa spiritual. Nechibzuitul care foloseste pentru aceasta mijloace ajutatoare straine, sub forma unor opinii gata fabricate, isi urmeaza drumul de parca ar umbla  in carje, in timp ce isi ignora propriile sale membre sanatoase.
   Insa de indata ce isi foloseste cu curaj toate aptitudinile sale ca instrument pentru inaltare, aptitudini care zac in el asteptand chemarea sa, el foloseste talantul incredintat lui conform Vointei Creatorului si va invinge ca in joaca toate obstacolele care cauta sa-i taie calea derutandu-l.
    De aceea treziti-va! Adevarata credinta se afla numai in convingere, iar convingerea vine doar prin cantarire si examinare intransigenta! Fiti vii in minunata Creatie a Dumnezeului vostru!


Conferinta din cartea "In Lumina Adevarului - Mesajul Graalului" de Abd-ru-shin


Copyright © Toate drepturile rezervate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza