Sa fim noi schimbarea pe care vrem sa o vedem in lume!

marți, februarie 02, 2010

Pastrati vatra gandurilor curata

{...}ci lucrul drept de care voi aveti nevoie este un impuls cuprinzator spre bine care poate sa invaluie formarea gandurilor voastre, care le intrepatrunde inca inainte de a se contura intr-o forma.
Nu este greu, ba chiar mult mai usor decat celelalte incercari din momentul in care lasati naturaletea sa domine, in care vanitatea intelectuala a capacitatii si fortei proprii nu sunt in stare sa incolteasca. Goliti-va de ganduri si lasati libera in voi pornirea spre nobil, spre bine, atunci veti avea acea baza pentru gandire, care provine din vointa spiritului vostru si ceea ce rezulta din aceasta, puteti atunci lasa in liniste pe seama muncii intelectuale spre realizare in materialitatea densa cea mai grosiera. Nu se poate forma niciodata ceva nedrept.
...........................................................................
Fundamentul pentru cladirea unei noi omeniri, pe care nu puteti si nu aveti voie sa-l ocoliti, se afla in aceasta fraza unica: "Pastrati vatra gandurilor voastre curata!"
Si cu aceasta trebuie sa inceapa omul! Aceasta este prima lui sarcina care il transforma in acela care trebuie el sa devina. Un exemplu pentru toti cei care nazuiesc spre Lumina si Adevar, care vor sa-I slujeasca cu recunostinta Creatorului, prin natura intregii lor fiinte. Cine implineste aceasta, nu mai are nevoie de alte indrumari. El este cum trebuie sa fie si astfel va primi in intregime ajutoarele care il asteapta in Creatie si il conduc necontenit in sus.

Fragment din "In Lumina Adevarului" de Abd-ru-shin

Copyright ©
Toate drepturile rezervate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza