Sa fim noi schimbarea pe care vrem sa o vedem in lume!

vineri, februarie 12, 2010

Miscarea - Lege a Creatiei

Omule, fă în întregime ceea ce faci! Munca în timpul orelor de muncă, odihna în timpul orelor necesare de odihnă! Nu le amesteca deloc pe cele două!
Cea mai mare otravă împotriva împlinirii armonioase a omeniei voastre este unilateralitatea!

O viaţă plină de muncă, fără ţel spiritual, de exemplu, nu vă foloseşte la nimic! Corpul pământesc vibrează atunci, desigur, împreună cu această Creaţie, însă spiritul stă pe loc! Şi dacă spiritul nu se mişcă în acelaşi timp în vibraţia din Creaţie, voită de Dumnezeu, atunci corpul pământesc care vibrează o dată cu ea nu este menţinut şi călit prin muncă, ci istovit şi distrus, pentru că el nu primeşte forţa din spirit de care are nevoie prin mijlocirea animisticului. Spiritul care stagnează frânează orice înflorire a corpului, de aceea, acesta trebuie să se consume el însuşi în vibraţiile sale, să se veştejească şi să decadă; el nu se mai poate reînnoi, întrucât sursa pentru acest lucru, vibraţia spiritului, lipseşte.

Astfel, nu foloseşte la nimic, dacă cel care se retrage din această activitate pământească efectuează regulat plimbările corespunzătoare pentru a-şi pune în mişcare corpul şi mai întreprinde tot ceea ce este pământeşte posibil pentru a-şi menţine în continuare corpul. El îmbătrâneşte repede şi decade, dacă spiritul său nu rămâne în aceeaşi vibraţie. Iar vibraţia spiritului este produsă doar de un anume ţel, care mişcă spiritul.

Un ţel spiritual nu trebuie însă căutat în planul pământesc, ci el va fi găsit numai spre Împărăţia Spirituală, planul de aceeaşi specie cu el în această minunată Creaţie! Aşadar, un ţel care stă deasupra a ceea ce este pământesc şi care se înalţă deasupra acestei vieţi pământeşti!

Acest ţel trebuie să trăiască, trebuie să fie viu! Altfel, nu are nimic de-a face cu spiritul.

Omul de astăzi nu mai ştie însă ce este spiritualul. El a introdus în locul acestuia munca intelectului şi numeşte activitatea intelectului ca fiind spirituală! Acest lucru îi dă acum lovitura de graţie, ce îi provoacă prăbuşirea, deoarece se agaţă de ceva ce rămâne în urmă pe Pământ împreună cu corpul, atunci când el trebuie să păşească în lumea de dincolo!

Ţelul spiritual este întotdeauna ceva ce conţine valori promovatoare. Prin aceasta trebuie să-l recunoaşteţi mereu! Valori eterne, nimic din ceea ce este trecător. De aceea, orice doriţi să întreprindeţi, spre orice vă străduiţi acum să aspiraţi, întrebaţi-vă întotdeauna ma întâi de valorile pe care le aduceţi şi le găsiţi astfel! Nu este prea greu, numai să vreţi cu adevărat!

Nouă zecimi din ştiinţa actuală se numără printre activităţile greşite şi aspiraţiile nefolositoare în Creaţie! Ştiinţele, aşa cum sunt practicate ele astăzi, reprezintă un obstacol pentru înălţarea celor care se ocupă cu ele; ele constituie stagnare, regres, însă niciodată progres care duce la înălţare. Omul nu-şi poate desfăşura aripile în ştiinţele, care sunt numite astăzi în acest fel, nu poate niciodată atinge ceea ce ar putea realiza, pentru că aripile i-au fost retezate în mod jalnic şi distruse. Numai în simplitatea gândirii şi a faptei se află măreţia şi se dezvoltă puterea, deoarece singură simplitatea tinde spre Legile Primordiale ale Creaţiei şi corespunde lor!

In Lumina Adevarului - Abd-ru-shin
Copyright ©
Toate drepturile rezervate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza