Sa fim noi schimbarea pe care vrem sa o vedem in lume!

joi, februarie 25, 2010

Legea Dumnezeului Atotputernic

Legea Dumnezeului Atotputernic pentru voi este aceasta:
Vă este permis să peregrinaţi prin Creaţie! Mergeţi în aşa fel, încât să nu provocaţi suferinţă celorlalţi pentru a vă satisface astfel vreo dorinţă personală! Altfel, în covorul căilor voastre vor apărea fire care vă vor ţine jos de la înălţarea spre Înălţimile Luminoase ale activităţii conştiente şi pline de bucurie din grădinile tuturor Împărăţiilor Dumnezeului vostru!
Aceasta este legea de bază, care conţine pentru voi tot ceea ce aveţi nevoie să ştiţi! Dacă o urmaţi, nimic nu vi se poate întâmpla. Veţi fi conduşi doar în sus de toate firele produse de gândirea, voinţa şi de faptele voastre.
De aceea Fiul lui Dumnezeu a spus odinioară în toată simplitatea: “Iubiţi-vă aproapele ca pe voi înşivă!” În fond, are absolut exact acelaşi sens.
Vă este îngăduit să peregrinaţi prin Creaţii! În aceasta se află porunca mişcării neîncetate! Nu aveţi voie să rămâneţi pe loc! Nici nu aţi putea face acest lucru, deoarece firele produse de voi, care formează drumurile voastre, vă împing întotdeauna înainte, potrivit naturii lor – fie în sus, fie drept înainte pentru un timp, sau, de asemenea, în jos. Niciodată nu vă puteţi opri, chiar dacă aţi dori voi înşivă acest lucru!
Şi în această peregrinare nu trebuie să provocaţi suferinţă altora care, asemenea vouă, peregrinează, de asemenea, prin Creaţie, pentru a vă satisface astfel vreo dorinţă personală!

In Lumina Adevarului - Abd-ru-shin

Copyright ©
Toate drepturile rezervate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza