Sa fim noi schimbarea pe care vrem sa o vedem in lume!

marți, februarie 09, 2010

Corpul pamantesc

OMUL îşi poartă învelişul pământesc, de care are nevoie pentru maturizarea spiritului său în Materialitatea-Densă, cu o indiferenţă şi o lipsă de înţelegere iresponsabilă. Atâta timp cât nu are dureri, el neglijează darul pe care l-a primit şi nici nu se gândeşte să-i ofere corpului ceea ce are nevoie, înainte de toate, ceea ce îi foloseşte. El acordă atenţie corpului său abia atunci când l-a vătămat şi simte din această cauză durere sau când este reţinut de acesta într-un fel sau altul din activitatea lui zilnică şi de la atât de numeroasele fleacuri sau pasiuni pe care le practică.
Este adevărat că el mănâncă şi bea, dar în mod necumpătat şi adesea în exces, aşa cum i se pare lui plăcut, fără să-i pese deloc că în felul acesta îşi vătămează corpul. Nici unui om nu-i trece prin minte să aibă grijă de corpul său, atâta timp cât acesta nu-i produce durere. Însă tocmai a acorda atenţie corpului sănătos este o cerinţă urgentă.
Omul ar trebui să-i dea corpului sănătos ceea ce are nevoie. Ar trebui să-l observe cu toată grija de care trebuie să aibă parte instrumentul cel mai necesar pentru activitatea corectă în această Materialitate-Densă. El este cel mai preţios bun pe care l-a primit fiecare om pentru timpul său pe Pământ.

Oriunde priviţi pentru a investiga trebuie să recunoaşteţi că omul nu ştie încă nimic despre Legile Creaţiei.
Omul nu are nici o idee despre responsabilitatea pe trebuie neapărat să o poarte pentru corpul pământesc, care i-a fost încredinţat! De asemenea, el nu vede valoarea corpului pământesc pentru poziţa sa în Creaţie, ci îşi ţine ochii îndreptaţi numai spre acest Pământ. Totuşi, corpul său pământesc nu contează decât în cea mai mică măsură pentru Pământ!
Iar această necunoaştere a Legilor Creaţiei a permis să se strecoare erori care, perpetuându-se, aduc prejudicii multor oameni. Ele pătrund şi contaminează totul!
Acolo unde forţa spirituală pură pătrunde în întregime corpul material-dens şi îl stăpâneşte, acolo mişcările trebuie să exprime, de asemenea, frumuseţe, deoarece în asemenea împrejurări nici nu poate fi altfel. Acolo şi simţurile material-dense sunt pătrunse complet de frumuseţe, astfel încât ele vor înnobila tot ceea ce fac, indiferent ce ar fi.

Frumuseţea şi graţia sunt expresia unui spirit omenesc pur în întreaga sa activitate, care include şi mişcările corpului material-dens!
Priviţi în jurul vostru, totul vă este arătat! Dacă staţi vii în Creaţie, trebuie să recunoaşteţi repede acest lucru.
Veţi descoperi cât de imposibil a acţionat omul până acum, cât de puţin a recunoscut el Creaţia însăşi, care pentru el rămâne neapărat căminul său! Omul se naşte în Creaţie, dar el vrea întotdeauna să se desprindă de ea, să se pună deasupra ei. Această voinţă ciudată nu-i permite niciodată să devină sigur în Creaţie, căci el nu învaţă să-şi cunoască căminul.

Legile Primordiale ale Creaţiei îi plasează exact în locul cu totul anume, care doar el le serveşte la maturizarea lor pământească! Şi îi înzestrează, de asemenea, în mod corespunzător.
Animisticul vă produce corpul pământesc şi în acelaşi timp hrana pentru menţinerea acestuia! Însă el acţionează uniform doar într-o anumită zonă şi într-o anumită parte a Pământului! În această privinţă, nici vouă, oamenilor, nu vă merge altfel decât plantelor şi animalelor, căci şi voi sunteţi un fruct al Creaţiei, sunteţi doar creaturi care sunt şi rămân strâns legate de zona şi radiaţiile acelei părţi a Pământului, unde au luat naştere.
De aceea, observaţi şi învăţaţi de la fiecare activitate a Creaţiei! Este datoria voastră să vă supuneţi Legilor Primordiale ale Creaţiei, de îndată ce vreţi să atingeţi ceea ce vă este de folos şi vă serveşte la înălţare!


Fragment din "In Lumina Adevarului", conferinta Corpul pamantesc, de Abd-ru-shin

Comenzi online pe: http://graal.ro/comenzi.php

Copyright ©
Toate drepturile rezervate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza