Sa fim noi schimbarea pe care vrem sa o vedem in lume!

duminică, noiembrie 14, 2010

Un corp ceresc misterios se află lângă Pământ!

NASA va tine luni, 15 noiembrie 2010 o conferinta de presa televizata in care va anunta omenirea despre existenta unui misterios corp ceresc in imediata vecinatate a Pamantului, dupa cum se anunta pe siteul oficial, dar si pe alte portaluri online.

Stirea ne-a fost semnalata de colaboratorul nostru Cristian Negureanu, specialist in misterele lumii actulale si care inclina sa creada ca este vorba despre vestita, dar si misterioasa planeta Nibiru, sau Planeta Zeilor (X, Nemesis, Xena etc., cum a fost ea numita in folclorul atator popoare), a carei existenta si intrare in Sistemul Solar nu mai poate fi tinuta sub tacere, mai ales ca influenta ei deja schimba clima, produce cutremure sau eruptii vulcanice. Nibiru ar trebui sa treaca pe langa Pamant in 21 decembrie 2012, data prevazuta in Calendarul Maya, ar urma sa schimbe polii Pamantului, sa ii opreasca pentru trei zile miscarea de rotatie, fapt care s-a mai petrecut in istoria Terrei, Nibiru formandu-se dupa un impact cu o alta planeta, in urma coliziunii formandu-se centura de asteroizi. Pe aceasta Planeta a Zeilor si-ar avea sediul temutii anunaki, care au influentat atat de mult trecutul omenirii. Oare va anunta NASA luni despre existenta si problemele pe care le face Nibiru?
Pe de alta parte, cei de la National Geographic cred ca in fine se va da un raspuns celor semnalate de reporterii trustului inca de acum doi ani. Atunci, ei primisera informatia ca un misterios obiect bombardeaza Pamantul invecinatatea Antarticii, mai rau, ca in urma acestor radiatii o mare parte din calota de gheata ar risca sa se topeasca. Articolul cu pricina a starnit numeroase reactii. La vreme aceea se presupunea ca este vorba despre materia intunecata (dark mater), invizibila, dar care s-a dovedit ca ocupa un spatiu vast in univers, facand galaxiile sa-si continue miscarea, iar cosmosul sa expansioneze. NASA nu a dat atunci nicio informatie. Acum, cei de la National Geographic revin si spun ca ar putea sa fie vorba despre un asteroid, cel la care a facut referire si Agentia noastra in urma cu cateva zile, sau chiar ca ar puta fi adevarata "povestea cu Nibiru - Planet X".
Alti jurnalisti, mai putin specialisti in spatiul cosmic au speculat ca ar putea fi vorba despre o veste noua in ceea ce priveste asteroidul Apophis, despre care se presupune ca ar putea lovi Terra in 2036. Cand se va reintoarce pe orbita. Dar daca el ar puta lovi Pamantul acum, de la prima trecere?, se intreaba cei de la Daily Mail.
In fine, s-ar putea referi la o alta stire care a fost pe agentii in saptamana ce a trecut si pe seama careia s-au facut tot soiul de speculatii. Anume ca la Large Hardon Collider, cel mai mare accelerator de particule din lume s-a facut un experiment in urma caruia s-a creat un mini big-bang, ceea ce, la randul lui ar putea da nastere unei "gauri negre pe invers", un soi de "gaura de vierme", ceea ce ar fi facut ca in vecinatatea Terrei sa apara o masa de energie neidentificata, aflata la polul opus. Oricare va fi teroria, vom afla raspunsul luni, in conferinta de presa televizata a NASA. (R.T.)

Articol preluat de pe Agentia Investigatii Media

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza