Sa fim noi schimbarea pe care vrem sa o vedem in lume!

miercuri, noiembrie 03, 2010

Drumul spre Lumina

Viata asa cum este ea perceputa in prezent, este prea plina de stres, de ingrijorari si dorinte de mai mult pentru a mai reusi sa ne bucuram de ea. O traim in virtutea inertiei si uitam cu totul ca adevaratul nostru eu, singurul care contreaza, este sufletul omului. Un suflet care moare de inanitie pentru ca suntem prea ocupati cu problemele zilnice, cu necesitatile pamantesti care se amplifica tot mai mult, tot mai mult...

Filmuletul de mai jos ne indeamna sa ne intrebam daca merita sa ne sacrificam sufletul pe altarul progresului materialist.

"Prea stresat pentru a vedea ca viata ta nu are frumusete, nu are poezie, nu are iubire?
Te-ai simtit cumva ca esti captiv? Obosit si coplesit de o viata de mizerie? Sau doar singur, deprimat si trist? Esti multumit ca faci parte din turma?
Nu asa ar trebui sa fie viata, nu?"



"Ca o noapte adanca se intinde Intunericul material-fin deasupra acestui Pamant!" - ne spune Abd-ru-shin in lucrarea In Lumina Adevarului -  "Deja de foarte mult timp. El tine Pamantul intr-o imbratisare sufocanta, asa de stransa si de ferma incat fiecare intuire a Luminii ce se ridica seamana cu o flacara care, fara oxigen, isi pierde forta si, palind, se naruie repede in ea insasi."

"Intr-o calatorie spre NICAIERI" - se spune in filmulet - asta este oare ceea ce vrem de la viata noastra? Ne lipseste telul care sa ne conduca spre libertate adevarata si Lumina: 

"Voi oameni sunteti in aceasta Creatie pentru a va gasi fericirea! In Graiul viu in care Dumnezeu va vorbeste! Si a intelege acest Grai, a-l invata, a intui in el Voina lui Dumnezeu, acesta este telul vostru in peregrinarea prin Creatie."(Abd-ru-shin)

Doina Olariu

Copyright © Toate drepturile rezervate.
Daca doriti sa preluati acest articol mentionati sursa, autorul si link.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza