Sa fim noi schimbarea pe care vrem sa o vedem in lume!

vineri, aprilie 08, 2011

Un român uimeşte juriul de la "Norvegienii au talent"



Un pianist în vârstă de 32 de ani a uimit juriul emisiunii "Norvegienii au talent" după ce a interpretat o compoziţie proprie. El a ajuns în următoarea etapă a concursului după ce a primit trei "Da"-uri din partea juriului.
Bogdan Ota a plecat din Botoşani, iar de opt luni locuieşte în Norvegia şi lucrează la o firmă de copiatoare. Pianistul, care a absolvit Conservatorul din Iaşi, a ales să interpreteze o compoziţie proprie, care a plăcut juriului emisiunii.

"Cum de nu te-a văzut România?"


Înainte de a urca pe scenă, românul se întreba dacă publicul va reacţiona bine la muzica sa. "Îmi este teamă de public", a mai spun românul.Cei trei membri ai juriului au fost încântaţi de talentul românului şi l-au întrebat cum de nu l-a văzut şi România. "Este minunat! Suntem foarte bucuroşi că eşti aici!", au spus aceştia după ce l-au auzit cântând la pian.

"Cum de nu te-a văzut România?", a întrebat unul dintre membrii juriului, iar românul le-a răspuns că a fost văzut, dar că nu a părut interesant pentru cei care l-au ascultat. Un alt membru al juriului a mai spus că are un vis, ca românul să renunţe la slujbă şi să se dedice muzicii. "Este uimitor şi sunt bucuros că ţi-am putut vedea talentul! Şi sper că şi România îl va vedea".

"Şeful, singurul meu prieten, m-a înscris la concurs"


Românul, care a participat la ediţia din Norvegia a celebrului program de televiziune "Got Talent", a spus că a fost înscris de la concurs de şeful său, care este şi singurul prieten pe care îl are în Norvegia.În clipul de prezentare din cadrul concursului "Norvegienii au talent", românul a precizat că activitatea sa din timpul zilei este de a transporta copiatoare. "Este doar o slujbă, de a pune o pâine pe masă, de a cumpăra echipament muzical". Visul său este să compună muzică, iar "concursul acesta este şansa vieţii mele şi dacă voi reuşi să ajung mai departe va fi un vis împlinit",  a mai precizat Bogdan Ota.
 Preluat de pe evz.ro
Copyright © 
Daca doriti sa preluati acest articol mentionati sursa, autorul si link.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza