Sa fim noi schimbarea pe care vrem sa o vedem in lume!

duminică, iunie 14, 2009

Deveniti liberi!

"Deveniti liber spiritual! Rupeti toate legaturile care va retin jos! Daca se ivesc obstacole, intampinati-le cu strigate de bucurie; fiindca ele inseamna pentru voi drumul spre libertate si forta! Considerati-le ca pe un dar din care va revin avantaje, si le veti invinge ca in joaca.
Ele fie ca va sunt puse in cale ca sa invatati din ele si sa va dezvoltati, imbogatind echipamentul vostru pentru inaltare, fie ca sunt retroactiuni ale unei datorii, pe care o achitati astfel si de care va puteti elibera. In ambele cazuri ele va ajuta sa avansati. De aceea treceti-le cu curaj, este spre mantuirea voastra!
Este o prostie sa se vorbeasca despre lovituri ale sortii sau despre incercari. Progres este fiecare lupta si fiecare suferinta. Oamenilor li se ofera cu aceasta posibilitatea de a sterge umbrele greselilor anterioare; caci nici macar un banut nu poate fi lasat cuiva, deoarece si aici ciclul Legilor eterne din Univers este de neinduplecat, in care se manifesta Vointa creatoare a Tatalui, care astfel ne iarta si sterge tot Intunericul."

Abd-ru-shin

Copyright ©
Toate drepturile rezervate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza