Sa fim noi schimbarea pe care vrem sa o vedem in lume!

marți, iunie 16, 2009

Din sfaturile Precursorilor - partea 1

Extrase din Invatatura Precursorilor: Hjalfdar în epoca preistorică, Zoroastru în Iran, Lao-Tse în China, Buddha în India, Mohammed în Arabia.
Cărţile Precursorilor au ca scop să mijlocească recunoaşterea marii călăuziri unitare din Lumină, menită să conducă progresiv omenirea de-a lungul mileniilor cu solicitudine către recunoaşterea Luminii.

Iubeste-L pe Domnul, Dumnezeul tau cu toata inima, cu tot sufletul, cu toata mintea ta.
Ajusteaza-te intru totul Vointei Celui Prea Inalt, caci numai astfel poti trai corect. Daca stradaniile tale sunt in opozitie cu Vointa lui Dumnezeu, vei fi prins si strivit in mecanismul lumii; insa daca acestea merg in aceeasi directie cu a Dumnezeului Desavarsit, vei primi Puterea Sa si vei fi purtat inspre inainte.
Dupa lucrarile tale vei fi judecat. De vei trai dupa Poruncile lui Dumnezeu, iti va fi permis sa intri in Imparatia Sa, pentru a-L sluji pe veci. Numai ridicandu-te deasupra pacatelor vei deveni un om adevarat. Schimba-ti viata, umbla in Poruncile lui Dumnezeu si vei avea parte de binecuvantare si onoare in fata oamenilor.
Roaga-te si trezeste in fiinta ta numai ganduri pure, frumoase. Daca esti modest si simplu vei primi Forta si Ajutorul lui Dumnezeu extrem de repede. Nu intretine ganduri negre! Indeparteaza toate aceste lucruri pe care nu le intelegi. Traieste fiecare zi asa cum iti este data, cu forta si bucurie, si nu te intuneca prin ganduri pentru care esti inca prea necopt. Puritatea sufletului este conditie indispensabila in implinirea Vointei lui Dumnezeu.
Telul tau trebuie sa fie mentinerea tuturor lucrurilor in vibratia constanta a dreptatii neschimbatoare.


Copyright ©
Toate drepturile rezervate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza