Sa fim noi schimbarea pe care vrem sa o vedem in lume!

sâmbătă, aprilie 21, 2007

Mesajul meu antidrog

Dis de dimineaţa am inceput sa scriu această scrisoare tuturor oamenilor. Eu vreau să vă zic ca drogul nu este ceva bun ci un “inamic al sănătatii”.

Dacă te apuci de droguri este foarte greu să te laşi de ele, trebuie urmat un tratament daca vrei sa nu mai consumi, dar depinde de voinţa ta. La fel este şi ţigara, este foarte greu să te laşi de ea, este tot un fel de drog dar nu aşa de puternic.

Eu uneori nu inţeleg oameni aceştia care vor sa se drogheze. Supărarea nu este un motiv pentru a va droga, nici nu cred ca există motive. Nu inţeleg de ce oameni au ales aceasta cale, totul imi este foarte confuz. De ce trebuie să te apuci de droguri când in faţă ai o viaţa foarte frumoasă? Fără chinuri, fără spitale si fără oameni care te batjocoresc.

Nu e mai bine ca oameni sa te respecte si sa ai o familie, o casa, un acoperiş deasupra capului, un loc de muncă? De ce nu putem trăi in pace si armonie? De ce oameni sunt aşa de egoişti? De ce nu putem să ne ajutăm unii pe alţii? De ce sa fim inchişi in noi şi sa cerşim pe străzi? De ce să stăm izolaţi? Fără droguri, fără oameni trişti şi supăraţi pe viaţa, fără oameni necajiţi, cu oameni buni şi oameni care se respectă, de ce lumea să nu fie aşa o lume minunată?

Cine poate să-mi răspundă la toate aceste intrebări? De acum incolo sper ca nici un om să nu mai foloseasca droguri pentru că nu ajută la nimic, doar la distrugerea sănătăţii. Sper că de acum inainte să fim nişte oameni uniţi, să nu mai fim trişti şi necăjiţi şi in primul rând să nu ne mai drogăm!

Olariu Cristina
cl. a 5-a E, Gen. 19 Avram Iancu Timisoara

Copyright ©
Daca doriti sa preluati acest articol mentionati sursa, autorul si link.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza