In aceasta lucrare vom vorbi despre mitologie. Si ma veti intreba, de ce mai vorbim si astazi despre mitologie? Va voi explica ce m-a impins inspre acest lucru.
Totul a inceput in tineretea mea. Dintotdeauna am iubit natura. Ma simteam in mijlocul naturii mai bine decat oriunde altundeva. Apoi intr-o zi am citit o carte, In Lumina Adevarului. Aceasta carte explica intr-un mod logic si fara vreo lacuna ca in spatele Naturii exista o multime de fiinte mici si mari care lucreaza pentru a da nastere frumosului in Natura.
Astfel, in spatele copacilor, florilor, raurilor, peste tot exista o multime de fiinte mici care lucreaza. Toate acestea mi-au aprins si mai mult curiozitatea si m-au impins sa aflu mai multe despre aceste fiinte cu care avem atatea afinitati.
Am inceput sa le caut in Natura, insa nu le vedeam; le simteam in preajma mea insa nici nu le vedeam nici nu reuseam sa comunic cu ele. Am continuat cautarile in cartile stramosilor nostri. Am fost dezamagit! Sunt in aceste lucrari atat de multe lucruri imposibile incat am pornit sa caut Adevarul dincolo de toate acestea.
Si iata ce am aflat! Am aflat ca toti oamenii de pe Pamant au pierdut contactul cu vechii nostri prieteni. Sa va dau un exemplu. Atunci cand eruptiile vulcanice devin primejdioase, micile fiinte ale Naturii sunt trimise spre a le spune tuturor celor in pericol sa se departeze de locul respectiv. Animalele, care vad, aud si simt aceste fiinte se salveaza chiar inainte ca un astfel de cataclism sa inceapa.
Numai noi, oamenii, ramanem surzi si orbi la aceste avertismente. Stramosii nostri inainte de a-si pierde capacitatea de a auzi si de a vedea, primeau de la aceste fiinte tot ce le era necesar spre a supravietui. Spre ex., fiintele din Natura le-a aratat acele plante care vindeca boli, si modul in care trebuie cultivate.
Animalele care se afla in fata unui val de frig sau a unei secete prelungite sunt intotdeauna calauzite spre zone mai accesibile de catre fiinte special selectate in acel scop.
Si nu numai animalele sunt cele care pot fi calauzite. Oamenii si ei pot fi calauziti de micile si marile fiinte existente in Natura. Ele ne pot ajuta sa gasim acele plante care sa ne ajute sa vindecam bolile. Ele de asemenea ne pot invata din nou marile virtutii care au marcat marile civilizatii, cum sunt curajul, gratia, forta care este extrasa de Cei Mari din Olimp – locul de origine a fiintelor animistice, care sunt mediatori ai fortei care vine de la Dumnezeu. Ei transmit aceste virtutii catre toate fiintele vii din Lumea materiala. De ex., toate florile de pe pamant au gratie si frumusete care le este data lor de Cei Mari din Olimp.
Nu este totul pierdut. Inca exista posibilitatea sa regasim acesti minunati prieteni.
Silfidele
Ele sunt de toate marimile. Membrele lor extrem de delicate sunt intr-o permanenta miscare ritmica. Hainele pe care acestea le poarta par a fi o tesatura vaporoasa de nori, ce se unduiesc, in tonuri delicate, pastelate, cu stelute ca de zapada. Ochii purpurii stralucesc pe fata lor alba, delicata.
Fiintele cu forme feminine sunt superbe si pot fi comparate in miscarile lor cu un steag alb fluturand. Au fluiere delicate in care sufla. Datorita acestora se poate auzi suierul vantului.
Cand ele comunica cu oamenii, de ex. pentru a-i informa asupra unui pericol, ele sufla prin acestea.
Nimfele apelor
Ele au darul profetiei, vindeca bolile si iubesc pestii si animalele care traiesc in lumea lor.
Nimfele au o minunata voce si le place sa cante si sa danseze.
Au forme forme feminine si masculine. Sunt jumatate om si jumatate peste. Cu cat raul este mai mare, cu atat mai multe nimfe traiesc acolo. Ele se afla in partea cea mai linistita a apei. De aceea, de obicei, partea raului in care se pot gasi mai usor va fi de obicei un lac de o extraordinara frumusete. Cel care se va afla in preajma lacului va simti o forta datatoare de viata care-l va cuprinde, o minunata stare de bine si o clipa de fericire care va creste in el. Nu sunt rare momentele in care simte cum creste in el o multumire pentru tot ce vede in jurul sau.
Cei cu forme masculine se vor gasi in partile tumultuoase si agitate ale raului, deci de obicei in munti, in locurile de unde izvorasc raurile. Ele nu iubesc apa linistita. De aceea acestea se gasesc adesea in locurile cu caderi de apa, cascade.
Nimfele traiesc in ape pentru a le aduce prinos de frumusete, puritate, magie.
Daca va veti afla intr-o zona in care traiesc nimfele cu forme masculine, veti fi cuprinsi de o forta care va face inima sa bata mai repede. O forta masculina implica miscare a apei.
Deci: nimfele cu forme feminine aduc raului aportul lor de frumusete si gratie, iar cele cu forme masculine, forta si miscare.
Stramosii nostri au denumit nimfele “fiinte care calaresc valurile”.
Ele au un corp transparent si locuiesc intr-un plan subtil care se intrepatrunde cu apa raului in care locuiesc. Pentru a le vedea este necesar sa va folositi ochiul material-fin si sa deveniti clarvazatori. In orice caz, a le simti nu poate fi prea dificil, pentru ca ele sunt atrase de cei care au iubire pentru lumea lor.
Nimfele feminine au un corp de o extrema delicatete. Mainile lor fine poarta cochilii si plante sau se joaca cu animalele care traiesc in apa. Pot chiar si sa va stropeasca daca asta vor!
Da, ele au posibilitatea de a misca apa.
Copyright ©
Toate drepturile rezervate.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Comenteaza