Fiecare om cu un minimum de educaţie şi-a pus în viaţa sa întrebări care până în prezent au rămas fără răspuns. Dintre aceşti oameni, unii s-au mulţumit să-şi continue existenţa fără a se mai preocupa de aceste probleme, gândindu-se că este imposibil să le rezolve sau că oricum nu ar avea nici un folos din acestea. Alţii au mers până acolo încât şi-au spus că dacă într-adevăr sunt importante şi trebuie cunoscute, răspunsurile vor veni de la sine într-o bună zi şi că oricum timpul le rezolvă pe toate. Însă o mică parte, foarte puţini, au păstrat viu în ei dorul faţă de Adevăr şi au continuat să-l caute. Pentru aceşti oameni, pentru a răspunde imboldului lor intuitiv spre cunoaştere, a fost scrisă lucrarea “În Lumina Adevărului – Mesajul Graalului” de Abd-ru-shin.
Având ca substrat cunoaşterea despre viaţă, cunoaşterea adevărului, “Mesajul Graalului” – original şi unic prin natura sa – este o carte cu totul neobişnuită. Chiar dacă poate fi încadrată în sfera largă a filosofiei naturii, cartea este departe de a fi o operă filosofică în sensul pur al cuvântului, tot aşa cum nu este o lucrare religioasă în sensul obişnuit. Şi aceasta pentru că, pe de o parte, nu are nimic din acest stil teoretic ce caracterizează lucrările filosofice, lucrări pline de antinomii, de contradicţii şi de cercuri vicioase, ci dimpotrivă, toate explicaţiile, toate imaginile prezentate, se îmbină una în alta sprijinindu-se reciproc ca roţile unui mecanism perfect şi formând un tot unitar armonios, impecabil structurat pe o logică fără cusur şi în acelaşi timp pe revelaţiile cele mai cutremurătoare.
citeste mai multAvând ca substrat cunoaşterea despre viaţă, cunoaşterea adevărului, “Mesajul Graalului” – original şi unic prin natura sa – este o carte cu totul neobişnuită. Chiar dacă poate fi încadrată în sfera largă a filosofiei naturii, cartea este departe de a fi o operă filosofică în sensul pur al cuvântului, tot aşa cum nu este o lucrare religioasă în sensul obişnuit. Şi aceasta pentru că, pe de o parte, nu are nimic din acest stil teoretic ce caracterizează lucrările filosofice, lucrări pline de antinomii, de contradicţii şi de cercuri vicioase, ci dimpotrivă, toate explicaţiile, toate imaginile prezentate, se îmbină una în alta sprijinindu-se reciproc ca roţile unui mecanism perfect şi formând un tot unitar armonios, impecabil structurat pe o logică fără cusur şi în acelaşi timp pe revelaţiile cele mai cutremurătoare.
Copyright ©
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Comenteaza