Sa fim noi schimbarea pe care vrem sa o vedem in lume!

joi, iunie 02, 2011

Întâlnirea cu o altă LumeMargot Ruis şi soţul ei Gerhard Kogoj au capacitatea de a vedea şi de a comunica cu fiinţele naturii. Ei explorează lumea acestora şi le caută sfatul. Într-un interviu cu Lumea  Graalului, ei vorbesc despre experienţele pe care le-au trăit. O întâlnire cu o altă lume...
GRAILWORLD: Dnă Ruis, dvs. puteţi vedea şi puteţi comunica cu fiinţele naturii. Majoritatea oamenilor nu îşi pot probabil imagina că este posibil să vezi lucrurile care se presupune că există, dar pe care alţii nu le pot vedea. Cum se manifestă această vedere? Cum o experimentaţi? Este ca şi cum mă vedeţi pe mine şezând în faţa dvs.?

RUIS: Modul în care văd fiinţele naturii nu este exact ca şi cum vă văd pe dvs. Nu în felul în care aş putea examina fiecare fir de păr sau să văd întocmai forma sprâncenelor dvs. Cu fiinţele naturii nu am impresia că văd corpuri solide. Fiinţele naturii au forme transparente, pot vedea prin ele - de exemplu, pot vedea şi copacul din spatele lor, dacă ele se află în faţa unuia. Fiinţele naturii îşi pot de ademenea schimba relativ uşor forma, precum şi modul în care îşi fac apariţia. Pot deveni mai mult sau mai puţin transparente în funcţie de cum îşi doresc sau nu să fie văzute. La seminariile noastre am observant adeseori cum acestea literalmente se "luminează" pentru a  ajuta oamenii să le vadă în mod clar. De asemenea, ele pot deveni din nou tot mai transparente atunci când nu doresc să fie văzute. Nu este doar a vedea cu ochii, este o vedere multi-dimensională. Ochii joacă un rol care  variază de la o persoană la alta. Există oameni care spun că ei văd, spre exemplu, fiinţele naturii doar cu colţul ochiului, atunci când nu privesc direct la ele. Şi deşi presupun că le văd cu ochii mei, ochii mei fizici sunt probabil meniţi să se concentreze pe zona pe care apoi o văd cu ochii mei eterici. Este puţin probabil să vezi fiinţele naturii cu ochii corpului fizic.

GRAILWORLD: Puteţi de asemenea conversa cu fiinţele naturii. Cum le auziţi? Este aşa cum conversăm noi într-o limbă?


RUIS: Nu aş folosi chiar cuvântul "a auzi" în acest sens. Să spunem că, de exemplu, ceva mai încolo există un mic spirit al apei, stând în picioare, şi că ea îmi spune mie ceva. O aud, adică primesc semnalul de acolo, dar eu nu pot spune că aud vocea ei exact în acelaşi mod în care o aud pe a dvs., de exemplu. Eu chiar aud voci, pentru că vocile diferitelor fiinţe ale naturii au un sunet diferit; vocea unui spirit al apei sună diferit de cea a unui elf, de exemplu. Se poate ca şi concepţie, energia care vine peste, este preluată de către urechea eterică şi apoi este transformată din nou în limbaj, prin care fiecare îşi păstrează specificul, fiind caracteristic acesteia şi, prin urmare, se exprimă în mod diferit . Şi, uneori, am auzit o voce foarte clar, ca un tunet...

KOGOJ: Când fiinţele doresc să comunice ceva important, noi o percepem acest lucru ca pe un strigăt din interior. În special în cazul în care este vorba de ceva ce are de-a face cu poluarea mediului, cu modul în care oamenii acţionează în această lume. Când fiinţele naturii vor să ne mustre: Ce faceţi? Ce faceţi cu habitatul nostru comun? - Apoi tonul sau strigătul poate deveni atât de puternic încât că aproape ai vrea să-ţi închizi urechile.

GRAILWORLD: Vă referiţi la o "altă lume" a fiinţelor naturii şi aţi scris despre marea diversitate a acestora - altfel de fiinţe trăiesc şi lucrează în fiecare ţară şi în fiecare regiune Acestea sunt la fel de diverse precum flora. Aveţi o privire de ansamblu asupra acestei lumi? Există un fel de ierarhie?


RUIS: În planul în care cunoaştem anumite entităţi care lucrează în mod constructiv în natură şi care transmit energia ce permite pământului să înverzească şi să înflorească, apei să curgă şi vântului să bată, judecând după ceea ce am văzut, există o structură ierarhică. În acest context, cuvântul "ierarhie" poate fi înţeles în sensul său original de "dominaţie sfântă". Acest lucru se datorează faptului că în teritoriul fiinţelor naturii numai cei care ar ocupa funcţii de conducere care aparţin într-adevăr există în virtutea dezvoltării lor interioare, înţelepciunea lor şi dăruire totală şi fidelitate faţă de misiunea lor. În plus, aceste fiinţe lider emit radiaţii covârşitoare - acestea sunt creaturi sublime, ale căror radiaţii luminoase ne pot inspira şi ne pot transforma.

GRAILWORLD: "Mesajul Graalului" de asemenea descrie o astfel de ierarhie, prin care conducătorii entităţilor animistice sunt caracterizate ca fiind cele care au fost odată adorate ca "zei şi zeiţe" de vechile popoare...

RUIS: Da, perfect adevărat. Desigur, eu pot vorbi numai de acele fiinţe care ne-a fost permis a le cunoaşte, dar asta nu înseamnă că nu ar ar putea exista şi altele, de asemenea.

KOGOJ: Imi amintesc, la un seminar de cazul în care mai multe femei au reuşit în mod independent să contacteze prinţesa elf, să o perceapă conştient - fără să ştie la ce să se aştepte în prealabil în acel loc. Gnomi şi alte fiinţe elementale de pământ ne-au condus printr-un pasaj îngust în munte, care apoi a devenit strălucitor - şi am văzut o figură feminină  mare, ca şi cum ar sta pe un tron. Asta ne-a impresionat pe toţi.

GRAILWORLD: Din moment ce aţi menţionat cuvântul "seminar", cum  poate fi cineva învăţat să vină în contact cu fiinţele naturii? Poate oricine să înveţe acest lucru - sau există condiţii pentru a deschide calea, cum ar fi dragostea de natură, disponibilitatea de a fi implicat cu plante sau cu viaţa în general?

RUIS: Aceste condiţii sunt desigur importante şi cred că fiecare participant la un asemenea seminar le posedă într-o oarecare măsură; altfel nu s-ar deranja să participe (râde). Apoi mai este nevoie de a practica deschiderea într-un grad mai mare. Creştem, de asemenea, sensibilitatea, şi încercăm să trezim un pic simţurile fine, pentru a îmbunătăţi disponibilitatea lor într-o oarecare măsură. Destul de multă lume reuşeşte să perceapă ceva într-un fel sau altul...

GRAILWORLD: Ceea ce nu înseamnă însă că fiecare participant devine "văzător".


RUIS: Se pare că partea cea mai dificilă este "vederea" - dar se întâmplă din nou şi din nou.. Accentuăm faptul ca oamenii să nu se concentreze exclusiv pe a vedea. Dacă tot ce îşi doresc este să vadă, acesta ruinează şansele mele de a atinge alte tipuri de perceptie, care sunt la fel de valoroase şi importante. Nu toată lumea are darul de a vedea şi nici nu este absolut esenţial. Există oameni care spun: Nu văd nimic, dar cumva ştiu că acolo, în picioare stă o fiinţă a naturii de gen feminin, care are 160 cm înălţime şi părul blond. Acest tip de percepţie este foarte precis, deoarece detaliile sunt corecte.

GRAILWORLD: Încercaţi apoi să le explicaţi că aceasta nu este doar o născocire a imaginaţiei?
RUIS: La început, oamenii spun întotdeauna: Ei bine, tocmai mi-am imaginat toate astea pentru că am vrut să experimentez în acest fel. La seminar ei pot învăţa că alte persoane au avut exact aceleaşi experienţe şi această confirmare are un efect salutar.

GRAILWORLD: Ce fac, în opinia dvs., fiinţele naturii referitor la stadiul actual al lumii noastre globale? Sunt indicii că ar exista o deschidere a unei părţi a omenirii înspre a învăţa, a deveni mai conştientă, şi înspre a deveni mai bună, sau sunt lucruri încă pe drumul în jos?


RUIS: Din ceea ce am auzit, se pare că relativ puţinii oameni care sunt mai mult pe calea spirituală sunt, din păcate, mai mult deviaţi de pe cale de alte procese de dezvoltare. În ultimii ani, mesajele de la fiinţete naturii, chemările lor, au devenit tot mai dramatice. Preocuparea principală este în primul rând legată de starea densă a majorităţii radiaţiilor din atmosferă. Când se consideră că toate lucrurile care sunt "disponibile" in aceste zile, toată tehnologia telefoniei mobile cu extinderea continuă a acesteia pe reţea, precum şi toate celelalte lucruri deja disponibile, este pur şi simplu colosala! Această dezvoltare este extrem de deranjantă pentru fiinţele naturii, mai ales pentru fiinţe ale aerului, apei şi plantelor. Pe oriunde am fost, am auzit declaraţii detaliate, puternice,  care nu au fost deloc optimiste - dimpotrivă!

GRAILWORLD: Şi care va fi rezultatul final al acestei evoluţii?
RUIS: Fiinţele naturii sunt mereu în căutarea de soluţii; este în natura lor, să continue, atâta timp cât pot. Chiar dacă lucrurile se înrăutăţesc în mod progresiv, ele vor incerca tot posibilul pentru a lua contramăsuri pentru a creşte radiaţia pe cât de mult vor putea. Aceasta înseamnă că nu este în natura lor, pur şi simplu să renunţe - ele nu ar face asta. Dar există, de asemenea, unele fiinţe, în sferele superioare ale ierarhiei lor, care pot alege - după ce acestea şi-au îndeplinit misiunea lor - fie de a părăsi pământul fie de a rămâne. Legat de aceasta, un mesaj pe care l-am primit cu destul timp în urmă, există unele fiinţe care părăsesc acest pământ să se dedice altor sarcini în altă parte. Poate că socotesc că pământul este dincolo de orice remediu. Nu am intrebat care va fi sfârşitul acestei dezvoltări. Eu nu consider previziunile a fi de folos. Totul depinde de dorinţa noastră de a produce modificări aici şi acum. În orice caz, mesajele şi avertismente de la fiinţele naturii că noi oamenii trebuie să ne schimbăm comportamentul sunt tot mai crescute în ton.

KOGOJ: Boom-ul telefonului mobil este deosebit de dăunător pentru fiinţele naturii şi, după toate probabilităţile, şi pentru noi, oamenii. Doar suntem atât de inerţi încât va dura probabil zeci de ani până când cercetarea ştiinţifică va demasca pericolele la care generaţia telefoniei mobile a fi expusă.

RUIS: A devenit principalul obiectiv al muncii noastre difuzarea îndemnurilor fiinţelor naturii în ceea ce priveşte "vindecarea pământului". Fraza cheie este: vindecarea Pământului începe în inima fiinţelor umane! Tot acolo este de asemenea locul în care devastarea ecologică a început, o, cu mult, mult timp în urmă... Vreau să conving oamenii să asculte din nou la înţelepciunea naturii şi să acţioneze în consecinţă, şi, de asemenea, să facă modificări în comportamentul de zi cu zi din viaţa lor.

GRAILWORLD: Ce înseamnă practic termenul de "vindecare a Pământului"?

Ruis: Vindecarea Pamantului este un concept  deosebit de vast. Este adeseori o surpriză să realizezi că acesta acoperă totul pentru fiinţele naturii. Cu toate acestea, diversele ramificaţii se pot reduce la un punct comun: creşterea, precum şi prevenirea diminuării calităţii radiaţiilor. De exemplu este, de asemenea, întotdeauna necesar a accepta responsabilitatea pentru tot ceea ce iese din noi. Nu este nimic nou în acest lucru - dar cine-l păstrează în memorie? Responsabilitatea cuprinde întreaga noastră personalitate, inclusiv ceea ce spunem, şi mai ales, ceea ce gândim. Dacă oamenii ar şti că gândurile sunt de fapt energii care au efect asupra mediului lor, ei ar fi mult mai atenţi la ceea ce eliberează. Noi, oamenii, suntem dotaţi cu această mare putere spiritual creativă pe care o folosim doar într-o mică parte - şi într-un mod greşit!

Ar trebui de asemenea să fim atenţi la ceea ce facem cu aparatura ce ne-a fost încredinţată înspre grija noastră. Noi suntem răspunzători pentru tot ceea ce este emis de acestă aparatură, cum este spre exemplu,  televiziunea. Când mai multe mii de oameni privesc la un thriller violent sau la un film de groază, energia rezultată nu se limitează la cameră, ci radiază afară, în împrejurimi şi este eliberată în lume. Pe de altă parte, atunci când cineva citeşte o carte bună, radiaţiile trimise înafară sunt foarte diferite. Doar dacă mai mulţi oameni ar putea să gândească şi să acţioneze în mod responsabil şi să spună nu la anumite tehnologii, chiar dacă alţii le folosesc, ar ajuta foarte mult fiinţele naturii în activitatea lor.


Copyright © 
Daca doriti sa preluati acest articol mentionati sursa, autorul si link.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza