Sa fim noi schimbarea pe care vrem sa o vedem in lume!

luni, ianuarie 08, 2007

Un tel liber asumat

Inceput de an este un timp propice pentru a reflecta asupra drumului pe care ni l-am ales in viata si asupra telurilor pe care ni le propunem pentru un alt an.
Iata cateva citate din lucrarea "In Lumina Adevarului" de Abd-ru-shin, care ar putea aduce lamurire si ajutor in stabilirea unui tel inalt, liber asumat, asupra caruia sa ne indreptam privirea si eforturile cu bucurie, aducand binecuvantare:

"... Orice va straduiti sa atingeti, nu uitati sa va intrebati inainte de toate ce fel de valori aduceti si gasiti in ceea ce infaptuiti!"

"Ori vibratia spiritului este generata de un anumit tel bine definit care misca spiritul."

"Numai cel care, cu o vointa animata de bucurie isi indreapta liber privirea si se concentreaza asupra unui tel inalt si nu o indreapta mereu asupra lui insusi, numai acela va progresa si va urca spre Inaltimile Luminoase."

"Un tel spiritual este intotdeauna ceva ce contine in el valori promovatoare."

"... menirea voastra in aceasta Creatie este sa fiti vii si sa promovati totul in jur."

"Cine nu asociaza activitatii sale pamantesti un tel inalt, luminos, acela nu poate exista in viitor."

"Priviti in jurul vostru, oameni! Examinati totul din acest punct de vedere! Ce inseamna, in realitate propria voastra ocupatie si cea a semenilor vostri, ce valoare are ea?"

"Omul trebuie sa cerceteze in primul rand numai ceea ce slujeste inaltarii sale si, de asemenea, promovarii Creatiei! In tot ceea ce face, omul trebuie sa se intrebe ce avantaje aduce activitatea lui atat lui, cat si semenilor sai. Fiecare om trebuie sa aiba in viitor un singur tel: sa recunoasca locul sau in Creatie si sa implineasca datoria pe care o are ca om in aceasta Creatie!"
H.D.
Copyright ©
Daca doriti sa preluati acest articol mentionati sursa, autorul si link.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza