Sa fim noi schimbarea pe care vrem sa o vedem in lume!

vineri, iulie 07, 2006

Transformare

Ne-am pus, desigur, la un moment dat, intrebarea, daca sta in puterea noastra a schimba lumea. Si cine n-a fost descurajat, spunandu-si ca e mult prea mic pentru un lucru atat de mare. Dar daca am privit dintr-o perspectiva gresita? Daca lucrurile stau altfel atunci cand incepem sa privim dintr-un alt unghi?

Raspundem fiecare-n parte pentru faptele noastre. Privit la scara mondiala, faptele unei singure persoane pot parea fara prea mare impact. Dar daca intelegem ca orice gand sau fapta este o lucrare cu implicatii mult mai vaste, ca acestea la nivel energetic, prin vibratia lor pot atrage alte ganduri si fapte asemanatoare ale altor oameni, intarindu-le, putem intelege ca acestea devin tot mai puternice, si presand intr-o anume directie, la un moment dat se pot transforma in fapta. Cine se mai poate considera acum atat de mic?
Puterea de a ne schimba, de a ne transforma pe noi insine, punandu-ne in acord cu Legea, sta la indemana oricui, putem astfel ajuta deci la a schimba lumea si, implicit, putem modela mediul nostru! Am pus astfel o piatra la temelia unei marete lucrari.

Acum, prin Mesajul Graalului, ca Lucrare ce vine din Inaltimea Adevarului, ne este data cheia ce ne deschide calea. Cheia spre intelegerea vietii, a existentei noastre umane, indicand fiecarui individ in parte (care, desigur, cauta!) drumul de urmat spre o existenta demna si fericita. Daca il urmam sau nu, este de acum incolo alegerea noastra. Caci degeaba vrem daca nu si facem. Degeaba vrem ca viata sa ne fie frumoasa, luminoasa daca nu ne straduim in sensul corect si cu toata vointa noastra buna pentru ca acest lucru sa devina realitate.
H.D.

Copyright ©
Daca doriti sa preluati acest articol mentionati sursa, autorul si link.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza